[color=#e67e22]SteamID:[/color] STEAM_0:0:148067065
[color=#e67e22]Nick i # na Discordzie:[/color] CT 1691 Fobos Fobos#6614
[color=#e67e22]Na kogo aplikujesz:[/color] CC [color=#d35400]212th[/color] Cody
[color=#e67e22]Obecny batalion i ranga:[/color] Brak (kiedyś komandor[color=#d35400] 212th[/color])
[color=#e67e22]Częstość grania na serwerze:[/color] 2-4h
[color=#e67e22]Wiek:[/color]10 (ale mam mutacje)
[color=#e67e22]Doświadczenie w RP:[/color] W skali od jeden do dziesięć : siedem / osiem :)
[color=#e67e22]Czy masz mikrofon?:[/color] Tak , posiadam nawet sprawny i w dodatku dwa.
[color=#e67e22]Dlaczego zasługujesz na tę pozycję/co chciałbyś dodac lub zmienić/coś od siebie: [/color]Kiedyś w odległej galaktyce byłem Komandorem Codym uciekłem na Kamino po wielu miesiącach treningów ,,Świeżynek'' (młodych klonów) chciałbym powrócić na Rishimoon. Gdybym miał coś zmienić to napewno Rancorn i zaproponowałbym pododdział dla 104th oraz CG. Wszystko to co widzisz w 212th rozpocząłem ja wymyśliłem formacje bojowe 212th, ja wymyśliłem że 2AB będzie rządził się swoimi zasadami ze swoim dowódcą Barlexem pod dowództwem Komandora Codiego.
,,[color=#c0392b]Wojna to zorganizowany obłęd niszczący najlepszych ludzi.
Wojen nie wygrywa się honorem, tylko rozsądkiem.
Każdy z nas toczy wewnętrzną wojnę. Czasem to ona utrzymuje nas przy życiu. A czasem to ona nam zagraża[/color]. -Gandi 1947'' - FobosOW
''[color=#2980b9]Bitwy wygrywają współpracujące zespoły, a nie walczące na własną rękę bohaterskie jednostki[/color]. - Józef Piłsudzki 1921'' - FobosOW
[size=150][b][color=#000000]wubba lubba dub dub[/color][/b][/size]
[color=#8e44ad]Pozdrawiam Cieplutko z rodzinką[/color] - Fobos (nie nie chce na staff)
SteamID: STEAM_0:0:148067065
Nick i # na Discordzie: CT 1691 Fobos Fobos#6614
Na kogo aplikujesz: CC 212th Cody
Obecny batalion i ranga: Brak (kiedyś komandor 212th)
Częstość grania na serwerze: 2-4h
Doświadczenie w RP: W skali od jeden do dziesięć : siedem / osiem :)
Czy masz mikrofon?: Tak , posiadam nawet sprawny i w dodatku dwa.
Dlaczego zasługujesz na tę pozycję/co chciałbyś dodac lub zmienić/coś od siebie: Kiedyś w odległej galaktyce byłem Komandorem Codym uciekłem na Kamino po wielu miesiącach treningów ,,Świeżynek'' (młodych klonów) chciałbym powrócić na Rishimoon. Gdybym miał coś zmienić to napewno Rancorn i zaproponowałbym pododdział dla 104th oraz CG. Wszystko to co widzisz w 212th rozpocząłem ja wymyśliłem formacje bojowe 212th, ja wymyśliłem że 2AB będzie rządził się swoimi zasadami ze swoim dowódcą Barlexem pod dowództwem Komandora Codiego.
,,Wojna to zorganizowany obłęd niszczący najlepszych ludzi.
Wojen nie wygrywa się honorem, tylko rozsądkiem.
Każdy z nas toczy wewnętrzną wojnę. Czasem to ona utrzymuje nas przy życiu. A czasem to ona nam zagraża. -Gandi 1947'' - FobosOW
''Bitwy wygrywają współpracujące zespoły, a nie walczące na własną rękę bohaterskie jednostki. - Józef Piłsudzki 1921'' - FobosOW
wubba lubba dub dub
Pozdrawiam Cieplutko z rodzinką - Fobos (nie nie chce na staff)