Aplikacja Fobos'a na 212th CC Cody

151 views
SteamID: STEAM_0:0:148067065
Nick i # na Discordzie: CT 1691 Fobos  Fobos#6614
Na kogo aplikujesz: CC 212th Cody 
Obecny batalion i ranga: Brak (kiedyś komandor 212th)
Częstość grania na serwerze: 2-4h
Doświadczenie w RP: W skali od jeden do dziesięć : siedem / osiem :)
Czy masz mikrofon?: Tak , posiadam nawet sprawny i w dodatku dwa.
Dlaczego zasługujesz na tę pozycję/co chciałbyś dodac lub zmienić/coś od siebie: Kiedyś w odległej galaktyce byłem Komandorem Codym uciekłem na Kamino po wielu miesiącach treningów ,,Świeżynek'' (młodych klonów) chciałbym powrócić na Rishimoon.  Gdybym miał coś zmienić to napewno Rancorn i zaproponowałbym pododdział dla 104th oraz CG. Wszystko to co widzisz w 212th rozpocząłem ja wymyśliłem formacje bojowe 212th, ja wymyśliłem że 2AB będzie rządził się swoimi zasadami ze swoim dowódcą Barlexem pod dowództwem Komandora Codiego.

,,Wojna to zorganizowany obłęd niszczący najlepszych ludzi.
Wojen nie wygrywa się honorem, tylko rozsądkiem.
Każdy z nas toczy wewnętrzną wojnę. Czasem to ona utrzymuje nas przy życiu. A czasem to ona nam zagraża
. -Gandi 1947'' - FobosOW
''Bitwy wygrywają współpracujące zespoły, a nie walczące na własną rękę bohaterskie jednostki. - Józef Piłsudzki 1921'' - FobosOW

wubba lubba dub dub

Pozdrawiam Cieplutko z rodzinką - Fobos (nie nie chce na staff) 
dowódca 212th już jest, widze że nie czytasz aktualnego stanu CC
puter4 said previously:

Chłopie jak zostałem wyrzucony z serwera discord Kronosa nawet nie wiem za co bo nie złamałem żadnej z zasad REGULAMINU to jeszcze sam nie wiesz że Komandora 212th nie ma tylko jest EXO Barlex/Wentylator , Komandor a Oficer Wykonawczy to dwie różne rzeczy.
puter4 said previously:

Rick i Morty – amerykański animowany serial telewizyjny dla starszej widowni tworzony przez Justina Roilanda oraz Dana Harmona dla Adult Swim. Produkcja w oryginalnym zamyśle miała być parodią filmu Powrót do przyszłości, stworzoną przez Roilanda na potrzeby festiwalu filmowego Channel 101. Po premierze producenci Adult Swim nakłonili twórców do rozwinięcia programu[1]. Serial miał swoją premierę w grudniu 2013 roku, od razu zyskując przychylne recenzje krytyków[2]. W lipcu 2015 roku ukazał się kolejny sezon[3]. W sierpniu tego samego roku Adult Swim ogłosiło przedłużenie o trzeci sezon[4], który rozpoczął się 30 lipca 2017 roku.
Jednakże wiekszość osóby typu kosmo lub altarad zaczynali mniej niż CC i są nazywani Dowódcami, ale to już się nie czepiam, pogadaj z kristo
Reply