Aplikacja na Komandora batalionu 41st - WUjownik

137 views
SteamID: STEAM_0:0:160131000

Nick i # na Discordzie: WUjownik#431

Na kogo aplikujesz: Aplikuje na komandora 41st

Obecny batalion i ranga: Jestem obecnie w batalionie 104th, i posiadam rangę starszego sierżanta.

Częstość grania na serwerze: Od 6 do 8 godzin online na serwerze. Ogółem około 700 godziny przegrane na Kronosie.

Doświadczenie w RP: Byłem na poprzedniej edycji komandorem 104th batalionu. Oprócz tego zrekrutowałem około 25 kadetów za swojej 'kadencji'. Dużo mnie to nauczyło, znam swoje poprzednie błędy i z pewnością je naprawię. Był to mój pierwszy raz, który był najtrudniejszy. Nie zatrzyma mnie w rozwijaniu moich umiejętności.

Czy masz mikrofon?: Tak, posiadam działający mikrofon Blue Snowball.

Dlaczego zasługujesz na tę pozycję/co chciałbyś dodac lub zmienić/coś od siebie: Myślę, że nadałbym się na tą rangę, gdyż będę poważanie zarządzać własnym oddziałem, jeżeli w poważnej sytuacji ktoś by się nie podporządkował, nie popełnię już błędów ze służby na poprzedniej edycji gdzie nie chciałem dawać degradów. Będę ograniczał się co do awansów. Jeżeli będę komandorem tego batalionu to na pewno będzie dobrze znał rozkazy wizualne, jak skradać się bez wykrycia, rozróżniać priorytety, pomagać innym bez stracenia własnej głowy, nie ryzykować śmierci siebie i braci. Na pewno będę brać pod uwagę taktyki z Clone Warsów, aby jak najlepiej odtworzyć prawdziwy batalion. Żołnierze 41st będą dobrze wiedzieć jak obsługuje się sprzęt, który dostaną. W tym batalionie nie będzie miejsca na niepotrzebne używanie grappling hooka w placówce. Będą częste treningi, sprawdzanie obecności na serwerze, codzienne raporty.
NA ​​​​​​ NIE
Matix said previously:

NA ​​​​​​ NIE

Mógłbyś napisać z jakiego powodu? Pomogłoby mi to zmienić swe złe strony
Reply