Aplikacja na postać lore'ową

156 views
SteamID: STEAM_0:0:181447418

Nazwa i # na Discordzie : Matix#0209 

Batallion i ranga na serwerze sobiscie znajduje sie w CG jako Jedi Padawan, jak i 104th jako Młodszy kapral gdzie przebywam najwięcej 

Jak często grasz na serwerze :bardzo duzo nawet po 6 godzin dziennie 80/90 godzin przez ten tydzien  

Czy dobrze znasz lore swojej postaci opisz jej historię : Comet, urodzil sie w roku 32 przed bitwa o yawin, badz inaczej Rok 3245 względem kalendarza lothalskiego urodzil sie on oczywiscie na kamino z DNA Jango Fetta, ze wzrostem 1 metra i 83 centymetrow nalezal on do wolfpacku 104 batalionu pod rozkazami klona CC-3636 Wielkiej armii republiki pod czas sluzby w owym wolf packu spisal sie nie naganna sluzba gdzie awansowal od szeregowego az do stopnia kaprala w roku 22 przed bitwa o Yawin Comet wzial udzial w bitwie o Khorn, byla to niezwykla planeta ale i wazna, z powodu złóż Agrocytu który był doskonałym paliwem walka przebiegla sprawnie, i zakonczyla sie zwycięstwem Wielkiej Armii Republiki, natomiast nierozsadna decyzja oficera sprawila ze Wolffe, Comet i Spitter dostali sie do niewoli, ventress przesluchiwala ozzela, przestraszony officer wyjawil cel misji koona i fisto. Tam wolffe i w tym Comet zdemontowali zamek kradnac AAT i powrocili do ocalałych, ale zmienmy bitwe, uczestniczył on w ewakuacji na Felucii wyruszyli oni w kierunku woisk dowodzonych przez obi wana i anakina, aby dodac wsparcia ogniowego i ewakułowac reszte klonów po czym skierowały sie na wschód aby ewakuować oddzial dowodzony przez ashoke nie chciala ona sie ewakuowac a wiec comet i jego ludzie wyladowali pomiedzy hednostkami ashoki i CIS aby Anakin mogl przekonac ashoke do wycofania sie. Wolfpack był również na Vanqor. Jest tego wiecej lecz mysle ze sie opisalem odpowiednio. 

Dlaczego zasługujesz na postać lore'ową :Gram bardzo dużo na serwerze jestem 2 osoba, najwieksza liczba postow zaraz po kristo a i jestem helperem, co coprawda nie powieksza mej pozycji w podaniu, lecz oznacza ze jezeli bym nie zaslugiwal nie byłbym helperem

Śłowa odemnie. Życzę zdrowia i szcześcia czytającym. 
Trochę za dużo tych waszych postaci lorowych z 104th, dlatego nie mam zdania.
Akceptuje
Reply