Aplikacja na Staff

139 views
SteamID: STEAM_0:1:196776377
Nazwa i # na Discordzie: ShadowKosmo#9967
Czy masz mikrofon?: tak
Batalion i ranga na serwerze: Podporucznik 104th
Jak często grasz na serwerze: Byłem bardzo aktywny na Kronosie 1 swego czasu, a na tym serwerze planuje grac jak najwiecej lecz jeszcze nie wystartowal
Twoje doświadczenia jako Admin/Moderator: Bylem raz adminem na Frytkolandii i head adminem na Hooded
Czy dobrze znasz komendy ulx?: Znam podstawowe komendy ULX lecz chce sie nauczyc ich wiecej.
Dlaczego zasługujesz na tę pozycję: Uważam że zasługuję na tę pozycję ponieważ pomimo niewielkiego doświadczenia staram się być jak najlepszym i ciągle się uczę. Zależy mi na dobrze serwera więc będę się starać by wszystko było dobrze. Nie ukrywam że przez brak wielkeigo doświadczenia popełniam błędy lecz umiem się do nich przyznać i uczę się na nich. Chcę żeby serwer był jak najlepszy i wolny od ludzi mu szkodzących, by każdemu grało się przyjemnie i żeby nikt nie musiał czekać 20 minut na administratora.
Jakie zmiany chciałbyś wprowadzić?: Chcę zrobić by administracja była w stanie odpowiadać i pomagać graczom jak najszybciej jest to możliwe, również żeby ludzie mieli co do niej jak najlepsze odczucia. Moim priorytetem jest pomoc graczom - by nie mieli oni większych problemów oraz żeby pozbyć się tzw. 'debili'. Chcę żeby ludzie nie postrzegali administracji jak niedostępnych bóstw a żeby kontakt z nimi był łatwy i przyjemny.
3 razy na TAK
Zaakceptowane na Helpera
Reply