[b]SteamID:[/b] STEAM_0:0:91785945
[b]Nick i # na Discordzie:[/b] SzR0NN#4869
[b]Na kogo aplikujesz:[/b] Komandor Czterdziestego Pierwszego Elitarnego Legionu
[b]Obecny batalion i ranga:[/b] Ex-SGT w Rancor, Ex-TRP w CG, Aktualnie CT
[b]Częstość grania na serwerze:[/b] Do 6 godzin maksymalnie dziennie
[b]Wiek:[/b] 16
[b]Doświadczenie w RP:[/b]
Znam się na odgrywaniu, gram w SWRP od grudnia, aczkolwiek ogólnie jestem z tym zaznajomiony od Kwietnia ubiegłego roku. Moim pierwszym serwerem SWRP było Vidmo które ostatnio podupadło.
[b]Spis rang [/b]
CG CC - IkaByte Systems x2
ISB Kapral - Space Game I edycja
Wielki Inkwizytor - Space Game II Edycja
SHOCK COM - FragZone
SHOCK COM - HolyStrike (FragZone bo rebrandingu. Na 2 edycji HolyStrike miałem też być COM ale mi na siłę wrzucili EXO to mi się odechciało DX)
5th LT oraz 5th EXO - SkilLem
CG CC - Game Residance, później odszedłem z rangi (dobrowolnie) na stanowisko Kapitana
CG LT - Vidmo
[b]Zewnętrzne RP[/b]
Kapitan jednostki Antyterrorystycznej S.W.A.T. - MTA RP (Nie powiem który to serwer bo to było jeszcze przed tym jak zacząłem grać na poważnie)
Gwardzista Królewski - Discord RP
Dyrektor ISB - Discord RP
Król - Discord RP (Królem miałem być ale odszedłem, mimo to wydaje mi się że doświadczenie to doświadczenie)
[b]Czy masz mikrofon?:[/b]Tak
[b]Dlaczego zasługujesz na tę pozycję/co chciałbyś dodac lub zmienić/coś od siebie:[/b] Ponieważ znam się na dowodzeniu jednostkami, znam różnorakie taktyki oraz potrafię je wykorzystać w terenie. Wiem jak trenować ludzi pod względem teoretycznym oraz praktycznym. Chciałbym do swojego oddziału wprowadzić dyscyplinę by nie pojawiały się przypadki aresztowań w moim oddziale i karałbym stosownie za łamanie punktów z taryfikatora. Do użytku codziennego oddziału chciałbym wprowadzić umiejętne korzystanie z busoli widocznej w górnej części HUD, korzystanie z tego jest szybkie oraz skraca czas reakcji. Budowa sprawnej komunikacji w oddziale jest ważnym czynnikiem łączącym lidera wraz z jego ludźmi.
SteamID: STEAM_0:0:91785945
Nick i # na Discordzie: SzR0NN#4869
Na kogo aplikujesz: Komandor Czterdziestego Pierwszego Elitarnego Legionu
Obecny batalion i ranga: Ex-SGT w Rancor, Ex-TRP w CG, Aktualnie CT
Częstość grania na serwerze: Do 6 godzin maksymalnie dziennie
Doświadczenie w RP:
Znam się na odgrywaniu, gram w SWRP od grudnia, aczkolwiek ogólnie jestem z tym zaznajomiony od Kwietnia ubiegłego roku. Moim pierwszym serwerem SWRP było Vidmo które ostatnio podupadło.
Spis rang
CG CC - IkaByte Systems x2
ISB Kapral - Space Game I edycja
Wielki Inkwizytor - Space Game II Edycja
SHOCK COM - FragZone
SHOCK COM - HolyStrike (FragZone bo rebrandingu. Na 2 edycji HolyStrike miałem też być COM ale mi na siłę wrzucili EXO to mi się odechciało DX)
5th LT oraz 5th EXO - SkilLem
CG CC - Game Residance, później odszedłem z rangi (dobrowolnie) na stanowisko Kapitana
CG LT - Vidmo
Zewnętrzne RP
Kapitan jednostki Antyterrorystycznej S.W.A.T. - MTA RP (Nie powiem który to serwer bo to było jeszcze przed tym jak zacząłem grać na poważnie)
Gwardzista Królewski - Discord RP
Dyrektor ISB - Discord RP
Król - Discord RP (Królem miałem być ale odszedłem, mimo to wydaje mi się że doświadczenie to doświadczenie)
Czy masz mikrofon?:Tak
Dlaczego zasługujesz na tę pozycję/co chciałbyś dodac lub zmienić/coś od siebie: Ponieważ znam się na dowodzeniu jednostkami, znam różnorakie taktyki oraz potrafię je wykorzystać w terenie. Wiem jak trenować ludzi pod względem teoretycznym oraz praktycznym. Chciałbym do swojego oddziału wprowadzić dyscyplinę by nie pojawiały się przypadki aresztowań w moim oddziale i karałbym stosownie za łamanie punktów z taryfikatora. Do użytku codziennego oddziału chciałbym wprowadzić umiejętne korzystanie z busoli widocznej w górnej części HUD, korzystanie z tego jest szybkie oraz skraca czas reakcji. Budowa sprawnej komunikacji w oddziale jest ważnym czynnikiem łączącym lidera wraz z jego ludźmi.