[b]Jak by to powiedzieć, rancor jest oddziałem, który musi umieć wszystko, i musi o wszystkim wiedzieć. Musi też umieć podstawe oficerską, i musi umieć dowodzić. Moim osobistym zdaniem, do rancoru powinny iść osoby powyżej VLT ponieważ na wielu serwerach na których sam grałem, w rancorze były rangi oficer, oficer wykonawczy, komandor, i bylo max 4 rancoru. Ale to zalezy od serwera, jednak rancor jest wyszkolony by dowodzic, więc nawet PVT moze dowodzić Komandorem, ponieważ nalezy do elity tzw. Rancor! skarga jest raczej usless, ale warto probować ;)[/b]
Jak by to powiedzieć, rancor jest oddziałem, który musi umieć wszystko, i musi o wszystkim wiedzieć. Musi też umieć podstawe oficerską, i musi umieć dowodzić. Moim osobistym zdaniem, do rancoru powinny iść osoby powyżej VLT ponieważ na wielu serwerach na których sam grałem, w rancorze były rangi oficer, oficer wykonawczy, komandor, i bylo max 4 rancoru. Ale to zalezy od serwera, jednak rancor jest wyszkolony by dowodzic, więc nawet PVT moze dowodzić Komandorem, ponieważ nalezy do elity tzw. Rancor! skarga jest raczej usless, ale warto probować ;)