Rancor i jego władza

145 views
Ogólnie rzecz biorąc nie chodzi mi o to, że rancor jest zły, wiadomo żaden batalion nie jest idealny. Chodzi mi o ich władzę, doświadczyłem momentu, w którym PVM rozkazywał Oficerowi. Moim zdaniem powinno być ustalone jakie rangi rancor może zarządzać jakimi rangami żołnierzy. Przykładowo PVT - PVT i niżej, Podoficer - Podoficer i niżej, Oficer - Oficer i niżej, EXO - EXO i niżej, CC - CC i niżej, lub coś w tym stylu. Wiadomo o co chodzi. Nie jest to za bardzo opisane w rangach, przez co dużo ludzi się niepotrzebnie wkurza, a zdaje mi się, że nie tylko ja mam z tym problem. Powtarzam jeszcze raz nie mam nic do rancoru tylko do ich zbyt wielkimi permisjami nad innymi.
Ale rancor jest batalionem dowodzącym. Kiedy nie robią szkolenia, to dowodzą...
KristoPL said previously:

Ale rancor jest batalionem dowodzącym. Kiedy nie robią szkolenia, to dowodzą...

Tak, ale PVM nie powinien raczej wydawać rozkazów Oficerowi?
Jak by to powiedzieć, rancor jest oddziałem, który musi umieć wszystko, i musi o wszystkim wiedzieć. Musi też umieć podstawe oficerską, i musi umieć dowodzić. Moim osobistym zdaniem, do rancoru powinny iść osoby powyżej VLT ponieważ na wielu serwerach na których sam grałem, w rancorze były rangi oficer, oficer wykonawczy, komandor, i bylo max 4 rancoru. Ale to zalezy od serwera, jednak rancor jest wyszkolony by dowodzic, więc nawet PVT moze dowodzić Komandorem, ponieważ nalezy do elity tzw. Rancor! skarga jest raczej usless, ale warto probować ;)
Reply